Ontstoppen van afvoer & riool

Laat de loodgieter ontstoppen!

Een verstopping is erg vervelend, waar dit dan ook is. Het gebeurt regelmatig dat er vervuild water de woning binnenstroomt. Vervuild water kan ernstige schade aan de woning toebrengen. Daarom is het noodzakelijk dat er snel gehandeld wordt.

Onze loodgieter traceert deze verstopping zo snel mogelijk. Na het traceren en analyseren is het mogelijk dat er een reparatie noodzakelijk is. De verstopping wordt op vakkundige en professionele wijze opgelost. Deze oplossing zorgt ervoor dat de waterschade beperkt blijft en dat een toekomstige verstopping voorkomen wordt.

Riool ontstoppen door een erkende loodgieter

Een verstopping in de riolering veroorzaakt een overstroming die schade aanbrengt aan uw woning.
Het brengt echter niet alleen schade toe aan de woning, maar ook aan de gezondheid. Het riool ontstoppen is een klus voor een vakkundig loodgieter die beschikt over professioneel gereedschap.

Het riool ontstoppen is daarom een klus die je het best kan laten doen door een vakkundige loodgieter. Deze loodgieters beschikken over professioneel gereedschap, waardoor er vakmanschap afgeleverd wordt.

Snel de afvoer ontstoppen

Een verstopping in een afvoer kan vervelend zijn. Deze verstopping kan overal in huis optreden: de wastafel, badafvoer, doucheputje of in de gootsteen. Dit wordt door mensen thuis vaak gedaan met middeltjes als HG vloeibare ontstopper of andere chemicaliën die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Deze middelen zijn gevaarlijk voor de eigen gezondheid en die van je huisgenoten, evenals voor dieren. Daarnaast is dit slechts een tijdelijke oplossing.

Verstoppingen zijn door professionele loodgieters gemakkelijk te verhelpen. Deze loodgieters hebben het juiste gereedschap ervoor, waardoor de verstopping ook wegblijft na het behandelen ervan.

Wil je meer informatie over het ontstoppen van de afvoer? Lees dan hier verder.

 

Afwatering van het dak ontstoppen

Regenwater wordt vanaf het dak van de woning weggevoerd via de dakgoot en de regenpijp. Op het dak wordt vuil verzameld. Doordat het water dit vuil meevoert, verzamelt het zich in de dakgoot en regenpijp. Door het laten reinigen van de dakgoot voorkom je verstoppingen die niet uitmonden in lekkage via de gevel of lekkage in het plafond.

Dakgoot ontstoppen

Dakgoten moeten regelmatig worden schoongemaakt om vuilophopingen te voorkomen. Onze loodgieters kunnen dit doen, zodat waterschade in de toekomst voorkomen wordt.

Wanneer de dakgoot overstroomt, kan een loodgieter uit ons netwerk de dakgoot ontstoppen met gereedschap wat daar speciaal voor bedoeld is.

 

Regenpijp ontstoppen

Een verstopte regenpijp is vaak het gevolg van een slecht onderhouden dakgoot. Het vuil dat afkomstig is van het dak verplaatst zich via de dakgoot naar de regenpijp.

 

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat