Leidingwerk aanleggen Loodgieter Vandaag nodig?

Onderwerpen

Specialisme

Hulp nodig?

Leidingwerk aanleggen voor water, gas of CV

Leidingwerk aanleggen of het vervangen van bestaand leidingwerk is een klus waar je kennis en ervaring voor nodig hebt. Bij Loodgieter-vandaag draaien we ons hand daar niet voor om. Daarnaast krijg je ook nog eens 10 jaar garantie op je leidingwerk!

Loodgieter-Vandaag de specialist in leidingwerk aanleggen.

Of het nu gaat om de waterleiding, gasleiding of een leiding van een warmtebron zoals de cv-ketel of de geiser die samenwerkt met de vloerverwarming, de loodgieters bij Loodgieter-vandaag bezitten alle kennis en skills om deze leidingen direct perfect aan te leggen. Daarnaast gebruiken onze loodgieters enkel de beste materialen, waaronder koper leidingwerk aanleggen, maar ook kunststof leidingen.

Buitenkraan aanleggen

Ben je van plan om een buitenkraan aan te leggen? Dit kan je het beste door een professionele loodgieter laten doen. Onze loodgieters beschikken over materiaal dat is voorzien van het KIWA keurmerk. Materialen met dit keurmerk zijn toonaangevend in de markt.

Op dit moment heeft Loodgieter-vandaag een mooie actie lopen voor het aanleggen van een buitenkraan. Deze buitenkraan kan zowel op de voorgevel als op de achtergevel geplaatst worden. Ook is het mogelijk om een buitenkraan naar het dakterras te plaatsen. Tot slot kunnen wij de buitenkraan ook afsluiten voor je, zodat er tijdens de winterperiode niets mee kan gebeuren. Zo voorkom je bijvoorbeeld een gesprongen buitenkraan.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijzen? Dat snappen wij! Kijk dan snel op de speciale actiepagina!

buitenkraan-aanleggen
buitenkraan

Leidingwerk vervangen

Eens in de zoveel tijd dient leidingwerk vervangen te worden. Dit omdat de leidingen verouderd zijn of simpelweg omdat de leidingen kapot zijn. In het geval van een lekkende leiding of zelfs lekkende leidingen is het vervangen van één waterleiding vaak genoeg om weer warm of koud water te krijgen. Daarnaast raden wij aan om iedere tien jaar de leidingen te laten vervangen. Na tien jaar is er vaak sprake van geoxideerde leidingen of kalkaantasting in de leidingen.

Onze loodgieters vervangen en plaatsen leidingwerk in het gehele huis, zoals in badkamers, keukens, maar ook in tuinen en op zolder. Waar mogelijk zorgen wij ervoor dat de leidingen uit het zicht ingebouwd worden, waardoor je geen last hebt van buizen die door je huis lopen.

Kosten leidingwerk aanleggen en garantie

Bij Loodgieter-vandaag hanteren we scherpe, maar vooral ook eerlijke prijzen als het gaat om leidingwerk aanleggen. Daarnaast bieden wij 100% kwaliteitsgarantie. Wij bieden niet alleen 10 jaar garantie op de materialen, wij bieden ook 10 jaar garantie op ons werk. Zo zeker zijn wij van de kennis en kunde van onze loodgieters!

Om een indicatie te krijgen van de prijzen die wij hanteren en wat dit voor jou zou kosten, kan je een gratis offerte aanvragen. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Door een foto of video te sturen via WhatsApp kunnen wij snel een inschatting van de werkzaamheden en bijbehorende kosten maken.

Uurtarief loodgieter

1e uur   € 60, –  *
daarna   € 15, –  * per kwartier

 

Avondtarief 
Na 18:00   150%

Weekendtarief
zaterdag / zondag    150%

Het uurtarief van onze loodgieters is een marktconform tarief.

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie