Lekdetectie Bedrijf nodig? Kies bij lekkage Loodgieter-vandaag

Lekdetectie bedrijf nodig? 7 redenen om te kiezen voor loodgieter-Vandaag.nl

 
  • Snel en betaalbaar een lekdetectie laten uitvoeren voor € 199,-= 
  • Reparatie tegen vooraf afgesproken prijs
  • Hoogwaardig apparatuur drukproef infrarood camera vochtmeting ultrasoon.
  • Optioneel: Uitgebreid Lekdetectierapport geschikt en vergoedt door verzekeraars.
  • Ruim 23 jaar ervaring als loodgieter, dus alle vakkennis is aanwezig.
  • Bekijk de Trustpilot reviews van onze bestaande klanten. 
  • Gegarandeerd resultaat

Methoden van lekdetectie

Er zijn verschillende methoden om lekkages op te sporen. Hieronder vindt u de meest gebruikte methoden:

Visuele inspectie

Een visuele inspectie is de eerste stap om lekkages op te sporen. Dit houdt in dat u rondkijkt om te zien of u vochtige plekken, waterschade of schimmel ziet. Dit kan helpen om het lek op te sporen, maar het kan zijn dat het lek zich op een onzichtbare plek bevindt.

Druktest

Een druktest is een methode om lekkages op te sporen in uw waterleiding- of gasleidingssysteem. Bij deze methode wordt er druk op het leidingssysteem gezet om te zien of er drukverlies optreedt. Als er drukverlies optreedt, dan is er waarschijnlijk sprake van een lek.

Thermografie

Thermografie is een methode om lekkages op te sporen met behulp van infraroodtechnologie. Hierbij wordt er gekeken naar temperatuurverschillen om te zien waar het lek zich bevindt.

Ultrasone detectie

Bij ultrasone detectie wordt er gebruik gemaakt van geluidsgolven om lekkages op te sporen. Hierbij wordt er een ultrasone zender op het leidingssysteem geplaatst om te zien waar het geluid vandaan komt.

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een professionele lekdetectie-expert?

Het vinden van een professionele lekdetectie-expert kan lastig zijn. Hieronder vindt u enkele tips om een betrouwbare expert te vinden:

 • Vraag om referenties van vrienden en familieleden
 • Zoek online naar reviews en beoordelingen van lekdetectiebedrijven
 • Vraag om certificaten en licenties om te verifiëren dat de expert gekwalificeerd is

Wat zijn de kosten van lekdetectie?

De kosten van lekdetectie kunnen variëren afhankelijk van de methode die gebruikt wordt en de omvang van het lek. Gemiddeld kost lekdetectie tussen de € 100 en € 500.

Wat moet ik doen als er een lek is gedetecteerd?

Als u een lek heeft gevonden, is het belangrijk om zo snel mogelijk een professionele lekdetectie-expert in te schakelen om het probleem op te lossen. Het negeren van lekkages kan leiden tot ernstige waterschade en kan de structuur van uw huis beschadigen.

Conclusie

Lekdetectie is essentieel om waterschade en hoge reparatiekosten te voorkomen. Er zijn verschillende methoden om lekkages op te sporen, waaronder visuele inspectie, druktest, thermografie en ultrasone detectie. Het vinden van een professionele lekdetectie-expert kan lastig zijn, maar het is belangrijk om een betrouwbare en gekwalificeerde expert te vinden om het probleem op te lossen.

Met deze informatie kunt u nu uw huis beschermen tegen lekkages en de mogelijke schade die hierdoor kan ontstaan. Vergeet niet om regelmatig uw leidingen te laten controleren en een professional in te schakelen als u vermoedt dat er een lek is.

Lekdetectie door een betrouwbaar en ervaren bedrijf met een 5-sterrenbeoordeling op Trustpilot

Als u last heeft van een lekkage in uw huis of bedrijf, is het belangrijk om snel te handelen en een professionele lekdetectie-expert in te schakelen. Bij Loodgieter-Vandaag begrijpen we hoe stressvol het kan zijn om met een lek om te gaan en daarom bieden we snelle en effectieve oplossingen aan.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het opsporen en oplossen van lekkages in allerlei soorten gebouwen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om de lekkage snel en efficiënt op te sporen, zonder onnodige schade aan uw eigendommen te veroorzaken.

Daarnaast vinden we het belangrijk om onze klanten een uitstekende service te bieden. Wij zijn trots op onze 5-sterrenbeoordeling op Trustpilot, die onze toewijding en expertise weerspiegelt. Onze klanten waarderen onze snelle reactietijd, onze vriendelijke en professionele benadering en onze uitstekende resultaten.

Als u onze hulp nodig heeft bij het oplossen van een lekkage, kunt u op ons rekenen. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen ervoor dat uw probleem snel en effectief wordt opgelost. Onze tarieven zijn transparant en eerlijk, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kies Loodgieter-Vandaag voor betrouwbare en professionele lekdetectie en reparatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op. 

Lekkage, wat nu?!

 

Lekkage is ontzettend vervelend. Niemand zit te wachten op vochtplekken op de muur of het plafond, vaak veroorzaakt door lekkages elders in de woning. Om nog maar niet te beginnen over de waterschade die daklekkages of lekkage in de badkamer, cv leidingen of andere waterleidingen achterlaten!

Niet alleen is lekkage uiterst ongewenst, het kan ook gevaarlijk zijn. Zo kan waterlekkage in de meterkast komen, waardoor er kortsluiting kan ontstaan. Een lek kan ook de muren of de gehele constructie van een huis onherstelbaar beschadigen. Er kan schimmel ontstaan doordat de constructie een lange tijd vochtig is. Schimmel is niet alleen moeilijk te verwijderen; het is ook erg gevaarlijk voor de gezondheid. Kortom, een lekkage in huis moet altijd aangepakt worden.

Ben ik verzekerd voor lekdetectie kosten?

In de meeste gevallen dekt de opstalverzekering de kosten voor het opsporen van lekkage. Dit wordt ook wel lekdetectie genoemd. Bij het opsporen van lekkage in de woning wordt aangeraden om een lekdetectierapport op te laten stellen door de loodgieter. 

Een lekdetectierapportage vergemakkelijkt het aanvraagproces voor vergoedingen. Verzekeringsmaatschappijen worden vaak blij van deze rapportages, omdat er direct inzicht ontstaat in de schade en kosten. Deze rapportages worden vergoed door de verzekering. Onze loodgieters zijn ook direct geholpen met deze rapportages,  omdat ze direct weten waarmee ze aan de slag kunnen gaan.

Heeft u gevolgschade na een lekkage?

De door de lekkage veroorzaakte gevolgschade wordt veelal gedekt door de opstalverzekering of inboedelverzekering. Indien je de lekkage wil laten repareren, is het verstandig om de lekkage professioneel op te laten sporen door een ervaren loodgieter. Vergeet daarbij geen lekdetectierapport aan te vragen. Dit rapport zal ervoor zorgen dat de gevolgschade van lekkage makkelijker vergoedt wordt.

Wil je lekdetectie professioneel en vakkundig laten uitvoeren, volledig gedekt door de verzekering

Elk geval blijft uniek. Vul dus het contactformulier in voor persoonlijk advies en wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur vrijblijvend contact met je op.

Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 een offerte aanvraag, krijg je dezelfde dag nog antwoord.

Wat zijn de lekdetectie werkgebieden?

Lekdetectie regio Rotterdam.

Lekdetectie regio Utrecht.

Lekdetectie regio Den Haag.

Lekdetectie regio Amsterdam.

To detect a leak, our plumbers use the newest and most advanced equipment. It’s that advanced, we are at liberty to say that it’s high quality equipment. 

The used equipment makes sure we can spot any leak. We use thermographic infrared camera’s, advanced moist measurement equipment and water pressure equipment. Because of the tools we use, there won’t be any damage to your pipes, sewage or your home in general.

In most cases we can repair the leak immediately. We do this at a price that we discuss with you in advance, so there are no unexpected costs.

In case we can’t fix the leak immediately, we will make sure you’ll receive a quote before the end of the day.

 

Wat kost een lekdetectie?

Met Spoed een Lekdetectie vandaag nodig!

Is er sprake van een gesprongen leiding? Lekkage die direct opgelost moet worden?

Neem direct contact met ons op!

Lekdetectie is een belangrijk aspect van het onderhoud van huizen en gebouwen. Een lek kan namelijk voor veel overlast zorgen en grote schade veroorzaken aan het pand en de spullen die erin staan. Daarbij komt ook nog eens dat lekkages de energierekening omhoog kunnen laten schieten en het risico op schimmels en andere gezondheidsproblemen kunnen verhogen. Daarom is het belangrijk dat lekdetectie op tijd plaatsvindt. Met de juiste apparatuur en het juiste inzicht kan een professional snel en effectief mogelijke lekkages opsporen en repareren. Zij weten precies waar ze moeten kijken en luisteren om het lek te vinden. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van geluidsdemping, camera's en andere technologische apparatuur. Vaak worden lekkages bij het dak of bij de waterleiding gevonden, maar het kan ook gebeuren dat er een gaslek ontstaat. Het is daarom belangrijk om bij een vermoeden van een lek snel te handelen en professionele hulp in te schakelen. Dit kan niet alleen schade voorkomen maar ook bijdragen aan een veiliger leefomgeving. Doe dus nooit zelf metingen; dit kan gevaarlijk zijn. Een professionele lekdetectie specialist kan u helpen met het opsporen en repareren van het lek en voorkomen dat het probleem verder uit de hand loopt.

Lekkage opsporen zonder schade!

Onze loodgieters gebruiken voor het opsporen van een lekkage de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, waarmee alle lekkages snel en vakkundig gevonden worden. Wij maken gebruik van thermografische infraroodcamera’s en geavanceerde vochtmeters, waardoor wij de lekkage kunnen opsporen zónder schade aan te brengen aan de leidingen of de woning. Lekdetectie Rotterdam laten uitvoeren? Neem direct contact op met onze specialisten!

In de meeste gevallen kunnen wij de lekkage direct repareren. Dit doen wij tegen een prijs die wij vooraf met je bespreken. Er is dus geen sprake van onverwachte kosten. 

Mocht de lekkage niet direct gerepareerd kunnen worden, zorgen wij er dezelfde dag nog voor dat je een offerte met volledige prijsopgave ontvangt. 

Heb je lekkage in je woning? Vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen 45 minuten contact met u op.

waterlekkage opsporen plafond
lekdetectie bij lekkage in huis
Richard van de Berg
Richard van de Berg
Read More
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Read More
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Read More
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Read More
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Read More
Snelle reactie