Loodgieter Den Haag vandaag nodig Bel nu

Direct contact

Welkom bij Loodgieter-vandaag! 

Nu je er toch bent, waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Loodgieter Den Haag vandaag nodig?

Loodgieter Den Haag vandaag nodig!

Loodgieter Den Haag nodig die meer kan dan alleen repareren? Kies dan voor Loodgieter-vandaag! Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij alle kennis en expertise in huis om jou bij al je problemen en wensen te helpen.

Doordat Loodgieter Den Haag randstedelijk werkt kunnen we snel schakelen. Hierdoor staat er binnen een mum van tijd een loodgieter bij jou voor de deur die jou kan helpen met niet alleen de problemen, maar ook met jouw wensen! 

Werkgebieden van Loodgieter Den Haag

Loodgieter-vandaag werkt in onderstaande gebieden in de regio Den Haag:

Loodgieter Den Haag Archipelbuurt, Loodgieter Willemspark, Loodgieter Escamp, Loodgieter Bouwlust, Loodgieter Vrederust, Loodgieter Leidschenveen-Loodgieter Ypenburg, Loodgieter Leidschenveen, Loodgieter Den Haag Forepark, Loodgieter Laak, Loodgieter Den Haag Laakkwartier, Loodgieter Spoorwijk, Loodgieter Binckhorst, Loodgieter Loosduinen, Loodgieter Loosduinen, Loodgieter Haagse Hout, Loodgieter Benoordenhout, Loodgieter Scheveningen, Loodgieter Segbroek, Loodgieter leidschendam, Loodgieter Voorburg, Loodgieter Rijswijk, Loodgieter Loodgieter Voorhout, Loodgieter Wassenaar, Loodgieter Wateringen, Loodgieter Delft, Loodgieter Duindorp 

Waar kan je loodgieter Den Haag voor inschakelen

loodgieter rotterdam vak loodgieters

Installatiebedrijf Loodgieter Den Haag

Loodgieter Den Haag is een echt installatiebedrijf. Een buitenkraan aanleggen of juist een buitenkraan vervangen draaien onze installateurs hun hand niet voor om. Ideaal om in de zomer de tuin te sproeien!

Het kan ook zijn dat je het gemak meer binnen zoekt. 

 

Wil je jezelf of je visite snel van een kop thee voorzien? Ben je klaar met het wachten tot het water uit de kraan warm is voor je kan afwassen of schoonmaken? Wij staan voor je klaar en installeren met alle plezier een Quooker!

 

Zoals je ziet is Loodgieter-vandaag niet alleen gespecialiseerd in loodgieterswerk, maar kan je ons voor zoveel meer inschakelen!

Met spoed een loodgieter in Den Haag nodig?

Is er wateroverlast als gevolg van een verstopte afvoer, verstopte regenpijp of een verstopte riolering? Dit kan schade aan de woning veroorzaken. Het is dan ook zaak om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen om de schade te beperken. 

 

Onze aangesloten loodgieters Den Haag zijn gespecialiseerd in het traceren van verstoppingen. Na het traceren hiervan verhelpen zij op professionele wijze de verstopping in de keuken, het toilet, badkamer of elders in de woning. 

 

Kom direct in actie bij wateroverlast en wacht niet tot het te laat is. Neem contact met ons op via ons spoednummer 085 – 060 10 16 of neem contact op met onze helpdesk via WhatsApp. We sturen zo snel mogelijk een loodgieter in Den Haag of regio Den Haag om de problemen vakkundig op te lossen.

Werkgebieden in de regio

Reviews & klantbeoordelingen

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

8,6

Uit 156 beoordelingen 

Ook dé specialisten voor renovatie & nieuwbouw

U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring.

Wilt u hier meer over weten? 
We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het realiseren van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Bel 085-601016
Email: [email protected]

Onze specialisaties

Renovatie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW