Loodgieter voor uw keuken nodig?

Onderwerpen

Specialisme

Hulp nodig?

Loodgieters in de keuken

Iedereen kent het wel. Je zit lekker op de bank een film of een serie te kijken en je hoort steeds een raar en vervelend geluid. Na op onderzoek te zijn uitgegaan, ben je achter de oorzaak. De kraan in de keuken lekt. Of misschien wel de kraan in de badkamer?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je totaal geen last hebt van een lekkende kraan, maar dat je een nieuwe vaatwasser hebt aangeschaft die je op een professionele wijze wil laten installeren. Of je hebt de stap gezet om een Quooker aan te schaffen. Het plaatsen van een Quooker is een klus die je niet zonder kennis moet uitvoeren.

En wat te denken van de beslissing om alles van gas naar elektrisch te krijgen? Dit is zeker geen klus die je zonder ervaring of kennis kan uitvoeren. Ook daarvoor kan je Loodgieter-vandaag benaderen!

Waterverspilling is geldverspilling

Een lekkende kraan kan in ieder gedeelte van het huis voorkomen, zolang er een kraan in de ruimte is. Het is niet alleen vervelend voor het gehoor, het is ook zeker vervelend voor het milieu. Een druppelende kraan kan honderden tot duizenden liters aan waterverspilling per jaar kosten. En over kosten gesproken, wat denk je van de portemonnee? De kosten van een kraan die lekt kan oplopen tot €20,- per jaar. Het geld spoelt letterlijk het putje door. Waterverspilling is met recht geldverspilling te noemen.

Het repareren van een lekkende kraan is voor een gespecialiseerde loodgieter een eenvoudige klus. Daarnaast zijn de kosten niet hoog. Bij het repareren van een kraan van een duur merk ben je echter meestal voordeliger uit als deze vervangen wordt door een nieuwe kraan.

Vaatwasser installeren

Het aansluiten van een vaatwasser is voor de loodgieters van Loodgieter-vandaag een routinematige klus. Beschikt de keuken al over een afwasmachine kraan en afvoer in de buurt? Dan is de vaatwasser vaak binnen een uur geïnstalleerd. Is het iets meer werk? Geen probleem! Onze loodgieters doen daar niet moeilijk over en pakken de klus graag op.

Quooker in de keuken

Eén van de populairste veranderingen in de keuken is de komst van de Quooker. Deze kraan geniet de laatste jaren veel aandacht en populariteit in de Nederlandse keuken. Deze bijzondere kraan staat bekend om het kunnen tappen van kokendheet water, en dat binnen enkele seconden.

Toch is dit niet het enige wat de Quooker kan leveren. De kraan is zo geavanceerd, dat hij ook ijskoud water én bruisend water kan tappen! Nooit meer slepen met flessen platte bronwater of bronwater met bubbeltjes, maar heerlijk water rechtstreeks uit jouw kraan!

Met de gemakken van de Quooker voorzie je jezelf en je visite binnen een handomdraai van heerlijke koffie, thee of een glas water. Het koken wordt ineens een stuk simpeler, doordat het water al kokend is. Stel je voor: je tapt het water af en de aardappelen, groente of de rijst staat direct te koken!

De Quooker is verkrijgbaar in vier verschillende varianten. Deze varianten verschillen qua kraanmodel in verschillende afwerkingen. Wat wel altijd het geval zal zijn, is dat het boiler-reservoir netjes weggewerkt is in een keukenkastje.

Neem nu snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat