Spoedmelding loodgieter nodig? bij lekkage

Lekdetectie

Spoedmelding

Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als lekkage, problemen met de riolering of met de verwarming, helemaal in de winter. 

In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Loodgieter-vandaag biedt een 24/7 spoeddienst aan. 

Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

Servicemelding

Hoewel je in sommige gevallen het liefst zelf aan de slag wil gaan en dat ook wel kan, zoals bij een verstopping, is het toch handig om een loodgieter of installateur erbij te halen. 

Loodgieter-vandaag heeft 20 jaar ervaring en loodgieters met verschillende specialisaties in dienst. Schakel je Loodgieter-vandaag in, schakel je de beste kwaliteit in. 

Onze loodgieters beschikken over het VAK-keurmerk, waardoor je zeker bent van kwaliteit, professionaliteit en vakkundigheid. 

Voor een spoedmelding, zoals voor het aanvragen van een onderhoudsbeurt, raden we je aan om het contactformulier op deze pagina in te vullen. Je kan uiteraard ook telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen.

Deze tevreden klanten gingen je voor!

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideaal dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn persoonlijke renovatie project. Hier door kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Ze waren wel iets later, maar de lekkage is snel opgespoord en gerepareerd. De kosten vielen me nog mee. Gelukkig heb ik nog steeds droge voeten in mijn keuken 😊
M. Zoomers
M. Zoomers
Lees verder
Vriendelijke service! Direct contact en overleg over de kosten. Geen verassingen achteraf. De loodgieter heeft goed werk afgeleverd.
Dhr. H. Verstede
Dhr. H. Verstede
Lees verder
Onze kelder stond voor de 4e keer blank na vele reparaties. Uiteindelijk hebben we een 2nd oppinion aangevraagd bij loodgieter-vandaag.nl. Er kwam een onderliggende probleem aan het licht wat eenvoudig te verhelpen was. Sindsdien zijn we erg tevreden met een droge kelder!

8,6

Uit 156 beoordelingen