Loodgieter voor uw toilet / wc nodig?

Onderwerpen

Specialisme

Hulp nodig?

Het toilet

Het toilet, het kleinste kamertje, het closet of de wc, iedereen heeft er minimaal één in huis. Je ontdekt eigenlijk pas hoe belangrijk een toilet is op het moment dat deze niet meer naar behoren functioneert. Je denkt er niet vaak over na, maar er zijn veel problemen die zich kunnen voordoen met een toilet.

Problemen met het toilet

Er kunnen dus veel problemen zijn met een WC. Zo kan het zijn dat er een grote plas water rondom het toilet ligt, maar het kan ook heel goed zijn dat het water niet meer wegloopt. Een overzicht van de meest voorkomende problemen die zich rondom het toilet kunnen voordoen:

  • Lekkende spoelbak
  • Toilet blijft doorlopen
  • Toilet spoelt niet door
  • Toilet vervangen
  • Toilet lekkage
  • Defecte vlotter
  • Stortbak vervangen
  • Verstopte riolering.

Zoals aangegeven zijn dit de meest voorkomende problemen. Dat betekent dat er nog veel meer problemen rondom het toilet kunnen zijn. Daarnaast kunnen problemen met het toilet schade aanbrengen aan andere spullen, zoals aan je vloer bij lekkage of een overlopend toilet.

Plaatsen van sanitair

De loodgieters bij Loodgieter-vandaag zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van het sanitair. Zo plaatsen onze experts hangende toiletten en verhoogde toiletten, maar ook de stortbak vervangen doen ze. Onze loodgieters plaatsen daarnaast ook de zogeheten billenwassers, beter bekend als een bidet.

Toiletservice: 24/7 en met spoed

Als je problemen hebt met de WC, wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Een verstopte WC-pot, een lekkende stortbak, het zorgt voor veel overlast in allerlei opzichten. Daarom heeft Loodgieter-vandaag de Toiletservice. Deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Het is een echte spoedservice.

Neem hiervoor contact met ons op via dit telefoonnummer.

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat