Loodgieter Leidschendam vandaag nodig

Direct contact

Welkom bij Loodgieter-vandaag! 

Nu je er toch bent, waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Loodgieter vandaag nodig in Leidschendam?

Loodgieter nodig in Leidschendam?

Bij Loodgieter Leidschendam staan wij graag voor jou klaar. Niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om jou te helpen met het installeren van badkamers, keukens of zo’n felbegeerde Quooker.

Wij hebben gespecialiseerde loodgieters in de regio Den Haag met het VAK-keurmerk.

 

Kies voor een snelle en professionele aanpak bij: gaslekkage, waterlekkage, gesprongen leiding, rioolprobleem, overstromend toilet, verstopte afvoer, daklekkage, kapotte dakgoot, gootsteen verstopping, verstopte afvoer, badkamerlekkage, lekkende kraan, cv-problemen, radiator problemen en vaatwasser problemen

VAK-loodgieters

Spoedreparatie bij lekkage

Neem direct contact op via het service nummer 085-601016 of chat via WhatsApp om snel geholpen te worden bij een lekkage aan uw kraan, sanitair, toilet, dak en riolering. 

Doordat wij randstedelijk opereren, staat er altijd een loodgieter voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor een spoedreparatie aan uw leidingwerk, afvoer, kraan, gootsteen, wc, badkamer, gaskachel, cv-installatie of verwarming. Ook staan onze loodgieters voor u klaar bij wateroverlast door een verstopte afvoer, regenpijp of riool of in het geval van een ondergelopen kelder of kruipruimte.

Spoed bij verstopping

Heeft u wateroverlast als gevolg van een verstopte afvoer, regenpijp of riolering? Dan is er haast geboden om de schade aan uw woning te beperken. Onze aangesloten loodgieters zijn gespecialiseerd in het traceren van de verstopping. Vervolgens verhelpen zij professioneel de verstopping in uw keuken, toilet, badkamer of elders in uw woning.

Neem direct contact met ons op via ons spoed nummer 070-2042341 of chat via WhatsApp met onze helpdesk. We sturen zo snel mogelijk een loodgieter uit de regio Leidschendam om de verstopping vakkundig op te lossen. 

Reviews & klantbeoordelingen

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

8,6

Uit 156 beoordelingen 

Ook dé specialisten voor renovatie & nieuwbouw

U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring.

Wilt u hier meer over weten? 
We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het realiseren van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Bel 085-601016
Email: [email protected]

Onze specialisaties

Renovatie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW