Direct een loodgieter in Rotterdam nodig?

Direct contact

Welkom bij Loodgieter-vandaag! 

Nu je er toch bent, waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Loodgieter in Rotterdam nodig?

Loodgieter in Rotterdam direct beschikbaar!

Loodgieter in Rotterdam is werkzaam in regio Rijmond. Niet alleen voor reparaties en spoedreparaties, maar ook voor het aanleggen van een geheel nieuwe badkamer, keuken of het vervangen van radiatoren! 

Onze loodgieters hebben een VAK-keurmerk, zodat we gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Je hoeft dus niet verder te zoeken om de juiste loodgieter voor jouw klus te vinden! 

Wij pakken verschillende problemen op professionele en snelle manier aan. Je kan ons inschakelen bij:

Loodgieter-vandaag, voor alle klussen in en rondom het huis

Het zijn echter niet alleen problemen waarvoor je ons kan inschakelen. Loodgieter-vandaag is ook een installatiebedrijf. Een buitenkraan aanleggen of juist een buitenkraan vervangen draaien onze installateurs hun hand niet voor om. Ideaal om in de zomer de tuin te sproeien!

Het kan ook zijn dat je het gemak meer binnen zoekt. Wil je jezelf of je visite snel van een kop thee voorzien? Ben je klaar met het wachten tot het water uit de kraan warm is voor je kan afwassen of schoonmaken? Onze loodgieter in Rotterdam staat voor je klaar en installeren met alle plezier een Quooker

VAK-loodgieters

Direct een loodgieter in Rotterdam beschikbaar

Hulp nodig bij een lekkende kraan, het sanitair, dak of riolering? Dat is allemaal geen probleem! In deze gevallen kan je ons altijd inschakelen. Problemen met de cv-installatie of verwarming? Schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen! 

Neem direct contact op via WhatsApp of bel ons via 085 – 060 10 16. Door ons grote netwerk hebben wij altijd een loodgieter in Rotterdam die snel ter plaatse kan zijn!

Met spoed een loodgieter in Rotterdam nodig?

Is er wateroverlast als gevolg van een verstopte afvoer, verstopte regenpijp of een verstopte riolering? Dit kan schade aan de woning veroorzaken. Het is dan zaak om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen om de schade te beperken. 

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het traceren van verstoppingen. Na het opsporen hiervan verhelpen zij op professionele wijze de verstopping in de keuken, het toilet, badkamer of elders in de woning. 

Kom direct in actie bij wateroverlast en wacht niet tot het te laat is. Neem contact met ons op via ons spoednummer 085 – 060 10 16 of neem contact op met onze helpdesk via WhatsApp

Reviews & klantbeoordelingen

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Read More
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
Anoniem
Anoniem
Read More
Snelle reactie
H.legardiner
H.legardiner
Read More
Ideaal dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn persoonlijke renovatie project. Hier door kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Read More
Ze waren wel iets later, maar de lekkage is snel opgespoord en gerepareerd. De kosten vielen me nog mee. Gelukkig heb ik nog steeds droge voeten in mijn keuken 😊
M. Zoomers
M. Zoomers
Read More
Vriendelijke service! Direct contact en overleg over de kosten. Geen verassingen achteraf. De loodgieter heeft goed werk afgeleverd.
Dhr. H. Verstede
Dhr. H. Verstede
Read More
Onze kelder stond voor de 4e keer blank na vele reparaties. Uiteindelijk hebben we een 2nd oppinion aangevraagd bij loodgieter-vandaag.nl. Er kwam een onderliggende probleem aan het licht wat eenvoudig te verhelpen was. Sindsdien zijn we erg tevreden met een droge kelder!

8,6

Uit 156 beoordelingen 

Ook dé specialisten voor renovatie & nieuwbouw

U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring.

Wilt u hier mee over weten? 
We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het realiseren van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Bel  085 – 0601016
Email: afspraak@loodgieter-vandaag.nl

Onze specialisaties

Renovatie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW