Monteur voor uw verwarming nodig?

Onderwerpen

Specialisme

Hulp nodig?

Installeren en repareren van de verwarming

Stel je eens voor dat het buiten -6 graden celcius is. Je komt thuis uit je werk, of bent misschien wel vrij, en je hebt het koud. Snel de verwarming maar eens aanzetten. Je draait aan de knop, je drukt wat knopjes in, maar de verwarming doet niets. Dat is niet iets waar je op zit te wachten op een koude winterdag.

In dat geval bel je Loodgieter-vandaag! Onze loodgieters staan altijd klaar om spoedreparaties uit te voeren, zowel bij jou thuis als op kantoor. Ook voor het installeren van een nieuwe verwarming kan je ons bellen, zodat je snel een goed functionerende kachel hebt, of dit nu centrale verwarming, gasverwarming of elektrische verwarming is.

Advies en onderhoud

Reparaties aan een kachel zijn soms nodig. Het kan ook noodzakelijk zijn om een nieuwe verwarming te installeren in een huis of kantoor. Waar Loodgieter-vandaag echter voor staat, is het adviseren van mensen in hoe ze met hun verwarming om moeten gaan. Vragen als hoe vaak moet ik mijn kachel ontluchten of hoe vaak moet er onderhoud aan de cv-ketel gedaan worden zijn vragen die wij vaak horen. Ook horen wij nog steeds veel vragen over de geiser. Periodiek onderhoud is bijvoorbeeld erg belangrijk om de verwarming in een goede staat te houden. In een persoonlijk gesprek met onze loodgieters, zullen zij je hierin adviseren, zodat je zo lang mogelijk profijt hebt van een goedwerkende kachel.

 

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie