Loodgieter voor uw dak lekkage nodig?

Onderwerpen

Hulp nodig?

Loodgieter bij Lekkage op het dak

Als je denkt aan een loodgieter, denk je niet vaak aan loodgieters die op het dak staan. Toch gaat dit prima samen. Is je dak of dakgoot kapot en moet deze gerepareerd, of misschien zelfs vervangen worden? Of misschien is het niet het dak, maar de dakgoot die gerepareerd of vervangen moet worden.

Loodgieter-vandaag heeft erkende dakdekkers en zinkmeesters allemaal in Vast-dienst verband. Deze vakmannen werken door heel Nederland. Daarnaast worden alle dakwerkzaamheden bij Loodgieter-vandaag opgeleverd met wel 10 jaar garantie. Dat betekent dat je je voorlopig geen zorgen meer hoeft te maken over hoe betrouwbaar jouw dak nog is!

Dakrenovatie of toch maar Repareren?

Door de verschillende weersomstandigheden heeft een dak veel te verduren. Niet alleen de verschillende temperaturen, regen, sneeuw en zonneschijn heeft impact, maar ook dingen als bijvoorbeeld een storm. Denk maar eens aan een harde storm waarbij er een tak van een boom afwaait en schade maakt aan het dak.

Het kan zijn dat het dak niet meer te repareren is. In dat geval kunnen wij het dak gedeeltelijk of volledig vervangen, of het nu gaat om bitumen of om een zinken dak. Met de materialen die wij tot onze beschikking hebben, kunnen wij alle daken repareren en vervangen. Deze materialen zijn van A-kwaliteit, zoals het geval is bij bijvoorbeeld EPDM-bitumen en zink.

Dakisolatie en duurzaamheid

Een dak dat niet geïsoleerd is, zorgt voor problemen. Het kan gaan tochten en er kan lekkage ontstaan, iets wat je eigenlijk wil voorkomen. Een niet geïsoleerd dak zorgt niet alleen voor tocht en lekkage, je voelt het ook in de portemonnee. Er wordt veel meer energie verbruikt om de woning enigszins warm te kunnen krijgen.

Wij kunnen helpen met het opsporen en oplossen van deze isolatieproblemen. Na het oplossen hiervan kan je weer behaaglijk wonen.

Dakgoot lekkageen waterschade.

Net als een dak kan een dakgoot ook kapotgaan. Een dakgoot kan losraken van de woning, hij kan lekken, maar ook volledig kapot zijn. Het kan ook zijn dat de dakgoot verstopt is. Doorgaans begint de verstopping van de dakgoot bij de zwanenhals. Hier verzamelt zich allerlei vuil in, door regenwater en onder andere boomblaadjes.

Loodgieter-vandaag helpt je bij deze problemen. Wij repareren losse en kapotte regenpijpen, maar verhelpen ook verstoppingen. Ook kunnen wij de regenpijp vanaf de grond tot aan het dak vervangen.

Hemelwaterafvoer

Onder hemelwater verstaan we alle vormen van water dat uit de lucht komt. Denk hierbij aan regen, sneeuw en hagel, maar ook dooiwater en dauw hoort hierbij. Het is de juridische term voor afvalwater. Hemelwaterafvoer houdt dus in: de afvoer van al het afvalwater. In de volksmond wordt een hemelwaterafvoer ook wel een regenpijp genoemd.

Een regenpijp is een buis die aan een dakgoot of plat dak is bevestigd. Het kan zijn dat deze gerepareerd of zelfs vervangen moet worden. Loodgieter-vandaag heeft de expert in huis om dit te doen, tegen zeer scherpe prijzen. Wij werken met PVC, koper, zink en staal, allemaal van A-kwaliteit.

Vul nu het formulier in en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave!

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat