Loodgieter voor Riolering nodig?

Onderwerpen

Specialisme

Hulp nodig?

Problemen met de riolering

Problemen met de riolering thuis of op kantoor? Loodgieter-Vandaag helpt je verder! Onze loodgieters hebben jarenlang ervaring met het oplossen van rioolproblemen. Wij sporen de problemen op en lossen deze vakkundig op.

Riool specialisten

Voor het oplossen van rioleringsproblemen werken wij met loodgieters die een gemiddelde leeftijd van ca 40 jaar hebben. Deze loodgieters zijn stuk voor stuk vakkundige specialisten die de problemen in de riolering aan kunnen pakken. Naast het oplossen van problemen, kunnen wij er ook voor zorgen dat rioleringsproblemen niet meer voorkomen.

Vanwege onze ruime ervaring, randstedelijke dekking én ons bijzonder complete dienstenpakket, is er binnen een mum van tijd een rioolspecialist ter plaatse.

Door het rioolstelsel jaarlijks te laten controleren, worden mogelijke toekomstige rioleringsproblemen verholpen. Dit is voordeliger dan de problemen laten behandelen. Daarnaast verduurzaam je hiermee ook het huis.

Riolering verstopt?

Is het riool verstopt, maar heb je geen flauw idee waar het aan ligt? Kies dan voor de specialisten van Loodgieter-Vandaag. We beschikken over vakmanschap op allerlei gebieden die te maken hebben met het riool:

  • Riool ontstoppen
  • Riool reinigen
  • Riool inspecteren
  • Afvoer ontstoppen
  • Leidingen ontstoppen
  • Vetafscheiders ontstoppen
  • Septic tanks ontstoppen.


Onze monteurs hebben minimaal 20 jaar ervaring met rioolproblemen en kunnen je in elke situatie verder helpen.

Riolering laten aanleggen

Bij het aanleggen en installeren van een riolering zijn er talloze oplossingen. Deze oplossingen variëren van standaard tot op maat en van pvc tot metaal uitgevoerd. Het aanleggen van een riolering wordt door onze loodgieters van A tot Z geregeld en meestal als een service gezien. Werkzaamheden als straatwerk uitnemen, eventuele graafwerkzaamheden en het terug leggen van de bestrating horen hier ook bij. Alle werkzaamheden zijn vlekkeloos op elkaar afgestemd.

Heb je rioolproblemen of wil je een nieuwe riolering laten aanleggen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op.

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat