Loodgieter in Utrecht vandaag nodig?

Direct contact

Welkom bij Loodgieter-vandaag! 

Nu je er toch bent, waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Loodgieter vandaag nodig in Utrecht?

Professionele loodgieter in Utrecht

Loodgieter in Utrecht nodig? Dat kan! Loodgieter-vandaag werkt randstedelijk. Dat houdt in dat wij voldoende loodgieters in de randstad hebben om jou vrijwel direct te ontzorgen!

De loodgieter in Utrecht van Loodgieter-vandaag zijn niet alleen loodgieters. Het zijn echte installateurs. Je kan bij ons dus voor zoveel meer terecht dan voor alleen een kapotte leiding of een defecte kraan! Wil je een Quooker? Ook deze installeren wij zonder problemen voor je!

Onze loodgieters beschikken over het VAK-keurmerk. Hierdoor ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit en vakmanschap.

Onze loodgieters werken in Utrecht en regio Utrecht. Benieuwd of wij ook bij jou thuiskomen? Neem dan contact met ons op!

Probleemoplossende loodgieter in Utrecht

VAK-loodgieters

Installatiebedrijf Loodgieter-vandaag

Loodgieter-Vandaag is echter niet alleen als probleemoplossend in te schakelen. Onze loodgieters zijn naast het oplossen van problemen ook gespecialiseerd in het installeren van producten. Zo draaien wij onze hand niet om voor het installeren van de Quooker, een echte aanvulling op de hedendaagse kraan. Warm of juist gekoeld water in een handomdraai, wie wil dat nu niet?

 

Tijdens de zomer kan het hebben van een buitenkraan ook ideaal zijn. Loodgieter in Utrecht installeert alle soorten buitenkranen. Denk hierbij aan een vorstvrije buitenkraan, die ook perfect is voor de winter, tot een buitenkraan met warm en koud water. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden en bespreken deze graag met jou! 

Met spoed een loodgieter in Utrecht nodig?

Wateroverlast als gevolg van een verstopte afvoer, regenpijp of riolering is funest voor je huis. Om de schade te beperken is er dan ook haast geboden. Onze aangesloten loodgieters zijn gespecialiseerd in het traceren van de verstopping, maar ook in het verhelpen van deze verstoppingen in de keuken, het toilet, de badkamer of waar de verstopping dan ook zit. 

 

Ook spoedreparaties aan de cv-installatie, gaskachel, gootsteen, leidingwerk of afvoeren is iets wat onze loodgieters zeer goed beheersen en snel en vakkundig op kunnen lossen voor je. Neem voor spoedreparaties contact met ons op via WhatsApp of bel ons op 085 – 060 10 16 en we sturen zo snel mogelijk iemand naar jou toe!

Werkgebieden in regio Utrecht

Reviews & klantbeoordelingen

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

8,6

Uit 156 beoordelingen 

loodgieter in Utrecht voor renovatie & nieuwbouw

U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring.

Wilt u hier meer over weten van onze loodgieter in Utrecht 
We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het realiseren van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Bel 030-2072812
Email: service@loodgieter-vandaag.nl

Onze specialisaties

Renovatie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW