Nieuwe keuken plaatsen? Loodgieter-vandaag!

Lekdetectie

Nieuwe keuken

Eens in de zoveel tijd is een keuken aan vernieuwing toe. Soms omdat een keuken in het uiterlijk ouderwets geworden is, soms is de apparatuur niet meer wat het geweest is…. En soms wil je gewoon iets anders. 

Dus, je gaat op pad voor een nieuwe keuken. Je loopt tegen dé keuken aan, jouw droomkeuken. Je informeert naar de keuken en voor je het weet heb je je nieuwe keuken gekocht. 

En dan?

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Keuken plaatsen

Dan bel je Loodgieter-vandaag!

Loodgieter-vandaag is namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe keukens. 

Het plaatsen van een nieuwe keuken is niet zo makkelijk als sommige mensen denken. Het is niet alleen de kastjes op de juiste plaats neerzetten, het is ook het installeren van de (gas)oven, het fornuis en de kraan. Dit zorgt ervoor dat het plaatsen van een keuken specialistisch werk is wat niet voor iedereen is weggelegd. Je moet er niet aan denken wat er gebeurt als één van de aan te sluiten dingen niet goed is aangesloten….. Dan ben je verder van huis. 

Kies daarom voor veiligheid en laat een specialist het werk voor je doen. Vraag nu een offerte aan voor het plaatsen van je keuken of maak direct een afspraak!

Loodgieter vandaag in de buurt keuken plaatsen

Vraag nu een offerte aan!

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op.

Of maak direct een afspraak!