Lekkage opsporen voor maar € 99,-

Lekkage opsporen voor € 99,-!

      7 redenen waarom je direct voor ons moet kiezen:

  • Snel en betaalbaar een lek op laten sporen voor € 99,-= 

  • Reparatie tegen vooraf afgesproken prijs

  • Hoogwaardig apparatuur drukproef infrarood camera vochtmeting ultrasoon.

  • Optioneel: Uitgebreid Lekdetectierapport geschikt en vergoedt door verzekeraars.

  • Ruim 22 jaar ervaring als loodgieter, dus alle vakkennis is aanwezig.

  • Bekijk de Trustpilot reviews van onze bestaande klanten. 

  • Gegarandeerd resultaat

Lekkage Vochtproblemen en vochtplekken

Lekkage in de vorm van een kleine vochtplek kom je er vaak pas later achter. Deze worden ontdekt door een vlekje op het plafond of op de muur deze laten zich vaak ontdekken door middel van een muffe geur, rioollucht of gaslucht waarna het onderzoek naar de lekkage kan beginnen.

Lekkage sporen van kleine vochtplekken kunnen aangepakt en hersteld worden zonder dat de lekkage is opgelost. Deze lekkagesporen zullen na verloop van tijd echter weer zichtbaar worden. De specialisten bij Loodgieter-vandaag sporen deze lekkages op met behulp van een warmtebeeldcamera.

 

Loodgieter vandaag nodig bij Lekkage

Lekkage loodgieters hebben allemaal het VAK-keurmerk voor loodgieters. Dit keurmerk laat zien dat wij niet met de minste of geringste loodgieter in zee gaan, maar dat wij gaan voor echte vakmannen en hoge kwaliteit. 

Lekkage & kosten

Loodgieter-vandaag staat voor eerlijke en transparante tarieven. Om deze reden kan je onze tarieven ook terugvinden op de website. Daarnaast zullen wij, na opsporing van eventuele problemen, altijd eerst een prijsindicatie geven voordat we aan de slag gaan. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 Lekkage opsporen & lekdetectie

Wij pakken verschillende Lekkages op een professionele en snelle manier aan. Je kan ons onder meer inschakelen bij lekkages, leidingen aanleggen of het plaatsen van een buitenkraan. Toch is dit niet alles. Onder het kopje ‘Onderwerpen‘ kan je alles vinden waarvoor je ons kan inschakelen. Wij repareren niet alleen, wij kunnen ook alles installeren voor je, waaronder badkamers, keukens en volledig nieuw toilet. Niets is ons te gek! 

Kortom: bij Loodgieter vandaag ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor alles in en rondom jouw huis! 

 

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Read More
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Read More
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Read More
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Read More
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Read More
Snelle reactie