Loodgieter in Amsterdam vandaag nodig ?

Direct contact

Welkom bij Loodgieter-vandaag! 

Nu je er toch bent, waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Loodgieter in Amsterdam vandaag nodig?

loodgieter in Amsterdam nodig Gespecialiseerd snel en vakkundig !

Zoek je een loodgieter in Amsterdam of in regio Amsterdam? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Loodgieter-vandaag werkt in de randstad. Daardoor kunnen wij snel schakelen en iemand naar jou toesturen. Niet alleen voor reparaties, maar ook voor het installeren van keukens, badkamers en ander sanitair. 

Loodgieter-vandaag hanteert daarnaast eerlijke en transparante prijzen en zal nooit zonder overleg met jou tot actie overgaan. Wij doen alles in samenspraak met jou, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Probleemoplossend installatiebedrijf

loodgieter rotterdam vak loodgieters

Loodgieter-vandaag, het installatiebedrijf van morgen

Onze loodgieters in Amsterdam en regio Amsterdam zijn veelzijdig. Zo kunnen wij voor jou een Quooker installeren, waarmee je heet en gekoeld water in een handomdraai in je glas hebt. We kunnen buitenkranen aanleggen in alle vormen en maten, van vorstvrije buitenkranen tot buitenkranen die je voorzien van warm en koud water.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van tegels, keukens en badkamers. Onze loodgieters vervangen kitranden, radiatoren, loden leidingen en boilers. En kook je nog op gas? Alle woningen moeten dit gaan vernieuwen. De aangesloten loodgieters zijn gespecialiseerd in het omzetten van het koken op gas naar elektrisch koken.

Dat is echter nog lang niet alles. Wij leggen nieuwe leidingen, gasleidingen en riolering aan, kunnen je ondersteunen met het zetten van een nieuwe keuken en badkamer en kunnen boilers en radiatoren plaatsen. Dit maakt Loodgieter-vandaag het installatiebedrijf van gisteren, vandaag en morgen.

 

Spoedreparaties in Amsterdam

Er is haast geboden bij wateroverlast als gevolg van een verstopte afvoer, regenpijp of verstopte riolering. Dit kan namelijk schade aan de woning toebrengen. Onze loodgieters traceren snel en vakkundig de verstopping, waarna zij de verstopping op professionele wijze verhelpen. 

Werkt de cv-installatie of gaskachel niet? Heb je lekkage aan het dak, sanitair, toilet of de kraan? Is de kelder of kruipruimte ondergelopen? Ook dan kan je met spoed onze loodgieters inschakelen. Zij staan paraat voor spoedreparaties aan het leidingwerk, afvoeren, kranen, de gootsteen, het toilet, badkamer, gaskachel, cv-installatie of verwarming.


Is er spoed geboden bij de reparatie? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of bel ons op 085 – 060 10 16 en we sturen zo snel mogelijk een loodgieter in Amsterdam of regio Amsterdam naar jou toe!

Werkgebieden in de regio

Reviews & klantbeoordelingen

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

8,6

Uit 156 beoordelingen 

Ook dé specialisten voor renovatie & nieuwbouw

U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring.

Wilt u hier mee over weten? 
We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het realiseren van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Bel 085-601016
Email: [email protected]

Onze specialisaties

Renovatie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW