Nieuwe badkamer plaatsen? Bel Loodgieter-vandaag!

Lekdetectie

Nieuwe badkamer

Eens in de zoveel tijd is een badkamer aan vernieuwing toe. Soms omdat de badkamer in het uiterlijk ouderwets geworden is, of omdat je het bad niet meer gebruikt en een grotere douche wil. Het kan ook zijn dat je juist wel een bad wil, omdat je daar lekker door kan ontspannen of omdat je kinderen hebt gekregen.

Dus, je gaat op pad voor een nieuwe badkamer. Je loopt tegen dé badkamer van je dromen aan, jouw persoonlijke stukje wellness. Je informeert ernaar en onderhandelt misschien wel over de prijs. Voor je het weet, heb je de badkamer gekocht.

En dan?

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Badkamer plaatsen

Dan bel je Loodgieter-vandaag!

Loodgieter-vandaag is namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe badkamers. 

Een nieuwe badkamer plaatsen is niet zo makkelijk als sommige mensen denken. Tegels die vervangen moeten worden, leidingen die omgelegd moeten worden en een heel nieuw sanitair. Ga daar maar aan staan. Bij het niet juist omleggen van de leidingen of het niet juist aansluiten, kan er waterschade door lekkage in de gehele woning ontstaan.

Het is verstandig om dit te laten doen door een professional. Loodgieter-vandaag heeft ruim 20 jaar ervaring, waardoor dit een klus is die op het lijf geschreven is. 

Kies voor veiligheid, vakkundigheid en professionaliteit. Bij een nieuwe badkamer plaatsen kies je voor Loodgieter-vandaag, zodat je zeker weet dat jij straks veilig en wel van jouw nieuwe badkamer kan genieten!

badkamer plaatsen

Wil je ook een nieuwe badkamer laten plaatsen?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met u op.

Of klik hier voor spoed