Boek nu jouw Tegelzetter bij Loodgieter-Vandaag!

Tegelzetter nodig?

Laat het ons weten!

Wanneer heb je een tegelzetter nodig?

Bij Loodgieter-Vandaag kan je ook een tegelzetter inhuren. Maar waarom zou je dat doen? 

In een tijd waarin veel woningen worden verkocht en worden aangekocht, zijn er ook veel verbouwingen gaande. De kans is groot dat ook jij nu in een verbouwing zit, net een nieuw huis hebt gekocht of een nieuw huis gaan aankopen. Misschien zit er helemaal geen keuken in de nieuwe woning. Of zit er een ontzettend oude woning in, waardoor de badkamer echt vernieuwd moet worden? Misschien werkt het toilet wel niet helemaal meer naar behoren. 

In al deze situaties kan je beroep doen op je favoriete loodgieter, Loodgieter-Vandaag. Wij werken namelijk samen met veel verschillende disciplines, waaronder tegelzetters.

Waarom niet zelf doen?

“Waarom een tegelzetter inhuren?” Deze vraag horen wij erg vaak. Veel mensen vinden namelijk dat ze dit zelf wel kunnen. Toch moet het plaatsen van tegels ontzettend secuur gedaan worden, waardoor dit werk niet voor iedereen is weggelegd. 

Soms is het mogelijk om over oude tegels heen te betegelen. Dit bespaart in kosten, tijd en moeite. Het is echter niet altijd mogelijk om over de oude tegels heen te betegelen. Het verwijderen van tegels moet voorzichtig gedaan worden, omdat de muur snel kan beschadigen. Het tegelwerk is vaak de finishing touch in de nieuwe keuken, de nieuwe badkamer of het toilet. Daarom wil je er te allen tijde voor zorgen dat het tegelwerk strak gelegd. 

Tegelzetter voor de badkamer

Tegels zijn perfect voor een badkamer. De tegels zijn waterafstotend, makkelijk te onderhouden en ze slijten niet snel. De tegels in een badkamer zijn bepalend voor de sfeer in de ruimte. Zo kunnen de juiste tegels voor een klassieke badkamer, landelijke badkamer, industriële badkamer of moderne badkamer zorgen. Maar ook een wellness badkamer hangt samen met de uitstraling die jij je badkamer meegeeft. 

Om de badkamer zo te maken als jij in gedachten hebt, is het belangrijk om een professionele tegelzetter hiervoor in te huren. Op die manier bereik je het maximale resultaat. 

Tegelzetter voor de keuken

Ben je van plan om een nieuwe keuken te laten plaatsen? Denk dan ook eens aan je tegels. De juiste tegels zijn namelijk erg belangrijk in de keuken. Het is belangrijk dat ze gemakkelijk te reinigen zijn, waterafstotend zijn en dat ze slijtvast zijn. Daarnaast geven ze de keuken de juiste uitstraling, de uitstraling waar jij naar op zoek bent. 

De tegelzetter kan jou hierbij helpen. Door met de tegelzetter te overleggen, kan je flink besparen op de kosten. Dit ligt dan bijvoorbeeld aan het legpatroon, maar ook aan het soort tegel.

Tegelzetter voor het toilet

Samen met vinyl zijn tegels het meest hygiënisch om het toilet mee te bekleden. De tegels zijn waterdicht, zijn gemakkelijk schoon te maken en beschermen de muur voor lekkage. 

Het is soms noodzakelijk om de tegels te vervangen. Dat kan zijn omdat de tegels niet meer mooi zijn, omdat ze kapot zijn of omdat de uitstraling van het toilet je tegenstaat en je deze wil moderniseren. Het is dan verstandig om een tegelzetter in te schakelen, zodat je er zeker van kan zijn dat de betegeling netjes gebeurt en er inderdaad geen sprake zal zijn van lekkage onder de tegels. 

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie
Tegelzetter tegelwerk badkamer Loodgieter-Vandaag
Tegelwerk tegelzetter badkamer Loodgieter-Vandaag

Tegelzetter inhuren?

Heb je een tegelzetter nodig en wil je deze graag via ons inhuren? Dat is mogelijk. Het is ook mogelijk om dit te combineren met loodgieterswerk en zelfs met werkzaamheden voor een elektricien. 

Vul snel onderstaand formulier in, zodat wij binnen 24 uur contact met jou op kunnen nemen voor aanvullende informatie en/of een afspraak in te plannen. 

Badkamer tegelwerk tegelzetter Loodgieter-Vandaag
Badkamer toilet tegelzetter tegelwerk Loodgieter-Vandaag