Nieuwe gevelkraan? Bel Loodgieter-vandaag! Actieprijs: € 269,-!

Lekdetectie

Gevelkraan aanleggen

Een gevelkraan, een buitenkraanhet lijkt allemaal hetzelfde. Toch is dat zeker niet het geval. Bij een gevelkraan zie je namelijk geen leidingbuis eronder lopen. Dat geeft toch ineens een heel ander gezicht! 

Wil jij ook een gevelkraan? Dat is mogelijk! Vul nu het contactformulier op deze pagina in en profiteer van de speciale Loodgieter-vandaag aanbieding. Een gevelkraan voor maar liefst € 269,-!

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Waarom een gevelkraan?

Misschien heb je wel een grote tuin, waarbij het moeilijk is om de planten te besproeien met water. Of misschien heb je wel kinderen, die het heerlijk vinden om in de zomer in een zwembad te liggen. 

Wij kunnen ons voorstellen dat je in de zomer geen zin hebt om continu met emmers water heen en weer te lopen. Dan komt een gevelkraan goed van pas! Het enige wat je hoeft te doen, is de tuinslang erop aan te sluiten. Dat scheelt weer veel ongemak!

Gevelkraan vanuit het keukenblok of op het dakterras

Wil je een gevelkraan naar bijvoorbeeld het dakterras? Of vanuit het keukenblok naar buiten? Dat kan. Ook als het niet mogelijk is om dit via het keukenblok aan te leggen. 

In onderling overleg komen we er (bv naar dakterras of van uit keukenblok) en is het niet mogelijk om via de kruipruimte aan te leggen. In onderling overleg komen wij er dan ook uit. 

Het is ook mogelijk om een gevelkraan op een paal te monteren. Indien er graafwerkzaamheden noodzakelijk zijn, kan Loodgieter-vandaag deze ook voor zijn rekening nemen. Het kan echter wel zijn dat daar extra kosten aan verbonden zijn. 

gevelkraan

Wil je ook een gevelkraan voor maar € 269,-?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met u op.

Of klik hier voor spoed