Boiler vervangen met spoed? Bel Loodgieter-vandaag!

Lekdetectie

Boiler Vervangen ivm lekkage

De boiler, iedereen kent ze wel. Vaak fijn, soms vervelend. De boiler zorgt namelijk voor het geluk van warm water. Totdat het warme water op is, dan zijn we vaak wat minder blij.

Vandaag nog een nieuwe boiler nodig bel of app ons nu.

Er zijn meerdere soorten boilers, zoals elektrische boilers, keukenboilers, gasgestookte boilers en een zonneboiler. Loodgieter-vandaag is niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van boilers, maar ook in het repareren en onderhouden van boilers.

De nieuwe generatie boilers zijn, in tegenstelling tot oude boilers, energiezuinig. Een keukenboiler met het A-label verbruikt al 12% minder energie dan dezelfde boiler met een B-label. Ik kan me voorstellen dat je denkt dat het niet veel lijkt, maar de oudere boilers zitten veelal in energielabel D, of nog lager. Stel je eens voor hoeveel je dan bespaart op jaarbasis!

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Boiler onderhouden en repareren

Loodgieter-vandaag is niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van boilers, ook het onderhouden en het uitvoeren van reparaties aan boilers zijn we zeer bedreven in. Door het onderhouden van de boiler gaat de levensduur vooruit. 

Elektrische doorstromer

Soms is het niet mogelijk om een boiler te plaatsen. Andere mensen willen geen boiler laten plaatsen. In dat geval komt een elektrische doorstroomverwarmer van pas! 

De elektrische doorstromer wordt ook wel een instant theater genoemd. Het water wordt direct verwarmd door middel van een elektrisch verwarmingselement. Bij een elektrische doorstromer is er geen opslag van warm water. 

De installateurs bij Loodgieter-vandaag draaien hun hand niet om voor het installeren van een elektrische doorstromer. Laat je dit door ons doen? Dan krijg je gegarandeerd de beste kwaliteit!

Kosten voor een boiler vervangen

Hoewel je op jaarbasis zeker bespaart op de kosten die je boiler maakt, er moet eerst een uitgave gedaan worden. Loodgieter-vandaag werkt voor het plaatsen van een boiler niet met uurtarieven, maar met een vaste prijs.

De kosten voor een nieuwe boiler zijn afhankelijk van de grootte van de boiler. Prijzen op aanvraag bij spoed appen voor een snelleafhandeling.:

  • Boiler van 80 liter, inclusief materiaal en montage: 
  • Boiler van 100 liter, inclusief materiaal en montage:
  • Boiler van 120 liter, inclusief materiaal en montage: 
  • Vraag naar naar onze scherpe tarieven. 

Wij werken met boilers van Bosch Daalderop inventum en Atag. In overleg en tegen een meerprijs kunnen wij ook andere boilers plaatsen.

Deze lage prijs zorgt ervoor dat je de boiler binnen no-time weer terug hebt verdiend!

waterlekkage opsporen plafond

Wil je ook besparen op je kosten?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met u op.

Of klik hier voor spoed