Een loodgieter vandaag nodig in Gouda?

Direct contact

Loodgieter in de buurt

Vandaag nog een loodgieter in Gouda

Ben je op zoek naar een loodgieter in Gouda? En wil je deze het liefst vandaag nog? Geen probleem! Doordat Loodgieter-vandaag randstedelijk werkt, hebben wij altijd een gespecialiseerde loodgieter met het VAK-keurmerk binnen een mum van tijd bij je!

Deze loodgieters weten direct wat te doen bij problemen zoals waterlekkage, gaslekkage, daklekkage, gesprongen leidingen, rioleringsproblemen, overstromende toiletten en verstopte afvoeren, maar ook bij kapotte dakgoten, verstopte gootstenen, afwasmachine problemen, radiatorproblemen en cv-problemen. Oftewel: onze loodgieters zijn van alle markten thuis.

 

Door het grote netwerk van Loodgieter-Vandaag is er altijd wel een vakkundige loodgieter beschikbaar in de regio. Wij werken in regio Gouda. Dat wil zeggen dat onze loodgieters in Gouda, maar ook in omliggende dorpen zoals Waddinxveen, Moordrecht, Haastrecht en Gouderak in te zetten zijn. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem dan contact met ons op!

 

VAK-loodgieters

Loodgieter-vandaag: het installatiebedrijf in Gouda

Dankzij de hoeveelheid loodgieters in ons bestand, kunnen wij niet alleen optreden bij problemen, maar zijn wij ook gespecialiseerd in het installeren van producten. 

 

Ben je van plan om een Quooker aan te schaffen, maar heb je geen idee hoe je deze moet installeren? Bij Loodgieter-Vandaag is dat geen enkel probleem! Onze loodgieters installeren de Quooker snel en vakkundig, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is ons binnenlaten en na installatie de Quooker in gebruik nemen! 

Met spoed een loodgieter in Gouda nodig?

Je wil het niet, maar het kan wel eens voorkomen: er is met spoed een loodgieter nodig. Dit kan zijn omdat er lekkage is ontstaan aan het dak, sanitair, riolering of aan een kraan. Het is ook heel goed mogelijk dat er een afvoer is verstopt, de riolering is verstopt of dat je last hebt van een verstopte regenpijp. In die gevallen is er haast geboden om schade aan je woning te beperken. 

 

Door ons netwerk van aangesloten loodgieters, kunnen wij zo snel mogelijk een professionele loodgieter in Gouda inschakelen en jouw kant op sturen om de problemen op te lossen. Neem voor spoedgevallen contact met ons op via WhatsApp of bel ons op 085 – 060 10 16.

 

 

Werkgebieden in de regio

Reviews & klantbeoordelingen

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

8,6

Uit 156 beoordelingen 

Ook dé specialisten voor renovatie & nieuwbouw

U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring.

Wilt u hier mee over weten? 
We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het realiseren van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Bel 085-601016
Email: [email protected]

Onze specialisaties

Renovatie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW