Rioolservice Den Hague

Lekdetectie

Rioolservice Den Haag

Rioolservice kan u helpen als u problemen heeft met uw riolering. Wij zijn een toonaangevend riolerings- en afvalwaterbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van riolering. Wij kunnen u helpen met inspecties, reparaties, restauraties en zelfs het vervangen van uw complete rioleringssysteem.

Wij leveren Rioolservice in Den Haag. Wij repareren rioolsystemen met behulp van de meest up-to-date technieken en apparatuur, en met ons landelijke netwerk van depots zijn we zeker in staat om u te voorzien van een lokale rioolservice, die 24 uur per dag, zeven dagen snel reageert op storingen een week.

Als u problemen heeft met uw riolering en u wilt meer informatie over onze diensten, bel ons dan nu of vul ons online contactformulier in om teruggebeld te worden.

Huur een loodgieter in voor het ontstoppen van uw afvoer, riool, gootsteen of andere leidingen!

Riooldiensten, Wij voorzien in Den Haag

Afvoer reiniging

We zullen obstructies van boomwortels doorbreken om de leiding te ontstoppen en de afvoer weer correct te laten werken. Vervolgens analyseren we de schade en bieden we een reparatiemogelijkheid aan..

Hydrojetting

De rioleringsdienst maakt gebruik van waterstralen onder druk om afval, boomwortels en vetophoping in uw rioleringssysteem te verwijderen.

Pijpvoering

This permanent solution coats your entire sewer pipe with a “sleeve” to repair and seal it, as well as repair any leaks. This strategy avoids the need to dig trenches or disturb your land.

Pijp barsten

Dit is een andere permanente reparatie waarbij hydrauliek wordt gebruikt om uw oude rioolleiding uit elkaar te halen en tegelijkertijd een nieuwe PVC-buis te installeren..

Onderhoud

Rioolservice kan continue afvoerreinigings- en inspectiediensten bieden om toekomstige verstoppingen en schade te voorkomen.

In case of emergency

Contact us now!

Vervanging van rioolleidingen in Den Haag

Rioolonderhoud in Den Haag is uw beste keuze wanneer u een kapotte rioolleiding in uw woning of bedrijf moet repareren of vervangen. Wat uw rioolprobleem ook is, u kunt op ons rekenen om het snel op te sporen en te behandelen, binnen uw budget. Uw volledige plezier is verzekerd. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 • Rioolleiding vervangen
 • Vervanging van alle hoofdriolen
 • Rioolleidingen aanleggen voor nieuwbouw

Hoe wij riolering repareren en vervangen in Den Haag

CCTV Surveys — Alvorens moeilijke afvoeren aan te pakken, voeren we een CCTV-inspectie uit van de afvoer met behulp van een gespecialiseerde ondergrondse camera om de oorzaak van het probleem te bepalen en eventuele structurele schade te beoordelen. De gegevens worden vastgelegd in de vorm van high-definition foto’s en video’s, zodat onze technici het probleem kunnen lokaliseren en een strategie kunnen bedenken om het te verhelpen.

CIPP relining is one of our most commonly used methods for dealing with difficult pipelines. Rather than excavating a road or yard to repair a section of sewer pipe, a resin-coated liner is inserted through a manhole into the damaged pipe. By curing the resin using UV light or warm water, the cracks are closed and a new tube is created in the old one. This process is significantly faster and less disruptive than traditional digging.
 digging.

Rioolspecialist Den Haag

Onze vakbekwame rioolprofessionals inspecteren de staat van uw riolen en afvoeren en voeren eventuele reparaties uit met zo min mogelijk hinder en overlast. Riooldienst heeft ervaren en gediplomeerde arbeidskrachten in Den Haag.

Het lokaliseren van riool- en hoofdleidingen is een essentiële functie voor elk bouwproject. Traditionele lokalisatiediensten waren afhankelijk van oude en defecte infrastructuurblauwdrukken of het uitgraven van de infrastructuur om de lijnen te identificeren, wat een aanzienlijke prijs en verwoesting met zich meebracht.

Rioolservice gebruikt GPS-technologie om de exacte locaties van riolering en leidingen te lokaliseren en in kaart te brengen tegen lage kosten en met weinig impact op de omgeving. Onze technologie haalt het giswerk uit het in kaart brengen van afvalwatersystemen, en onze hoog opgeleide specialisten zijn meesters in het aanbieden van relevante en professionele mapping van afvalwatersystemen. U kunt op Riolering rekenen voor een uitstekende service, van het updaten van lokale infrastructuurgegevens tot het analyseren en ontwikkelen van nieuwe riolerings- en hoofdliggingskaarten in Den Haag.

Waarom voor ons kiezen?

 • 24-uurs nooddienst
 • Schattingen voor het werk
 • Concurrerende prijzen
 • Jarenlange ervaring & kennis
 • Gecertificeerde ingenieurs voor snelle respons
 • Op vrachtwagen gemonteerde zuig- en spuitunits
 • Straatwerken geaccrediteerd
 • Geweldige klantenservice!