Buitenstopcontact nodig? Bel Loodgieter-vandaag!

Lekdetectie

Buitenstopcontact laten aanleggen

Bij Loodgieter-vandaag hebben we unieke samenwerkingen. Zo werken wij bijvoorbeeld erg nauw samen met een elektricien. 

Wanneer je dan toch je tuin op laat knappen met een buitenkraan, kan het handig zijn om direct een buitenstopcontact mee te nemen. Zo is een buitenstopcontact erg handig met de hoeveelheid mobiele apparaten tegenwoordig, maar is het ook ontzettend handig als je bijvoorbeeld een (klein) zwembad in de tuin hebt. Door het stopcontact sluit je zo een elektrische pomp aan, waarmee je het zwembad opblaast. Dat scheelt veel moeite!

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Buitenstopcontact laten plaatsen

Door de unieke samenwerking met een elektricien, kunnen we indien gewenst snel schakelen. Hierdoor hebben wij een zeer korte wachttijd, ook als je op een later moment besluit om een buitenstopcontact te laten aanleggen. Het voordeligst is om je slag te slaan en van onze unieke buitengemak aanbieding te profiteren: een buitenkraan en een buitenstopcontact voor een voordelige prijs!

Kosten aanleggen buitenstopcontact

Het aanleggen van een buitenstopcontact kan erg duur zijn. Doordat wij deze samenwerking hebben kunnen aangaan, kunnen wij onze klanten echter een scherpe prijs aanbieden. 

Buitenstopcontact

Wil je verzekerd zijn van elektriciteit in de tuin?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met u op.

Of klik hier voor spoed