Lekkage opsporen? Kies voor lekdetectie bij Loodgieter-vandaag

Thermografische lekdetectie Lekdetectie infrarood Amsterdam lekdetectie Rotterdam lekdetectie Den Haag lekdetectie utrecht loodgieter-vandaag

Lekdetectie bedrijf nodig? 7 redenen om te kiezen voor loodgieter-Vandaag.nl

 
  • Snel en betaalbaar een lekdetectie laten uitvoeren voor € 199,-= 
  • Reparatie tegen vooraf afgesproken prijs
  • Hoogwaardig apparatuur drukproef infrarood camera vochtmeting ultrasoon.
  • Optioneel: Uitgebreid Lekdetectierapport geschikt en vergoedt door verzekeraars.
  • Ruim 22 jaar ervaring als loodgieter, dus alle vakkennis is aanwezig.
  • Bekijk de Trustpilot reviews van onze bestaande klanten. 
  • Gegarandeerd resultaat

Wil je meer informatie over lekdetectie?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op. 

Lekkage, wat nu?!

 

Lekkage is ontzettend vervelend. Niemand zit te wachten op vochtplekken op de muur of het plafond, vaak veroorzaakt door lekkages elders in de woning. Om nog maar niet te beginnen over de waterschade die daklekkages of lekkage in de badkamer, cv leidingen of andere waterleidingen achterlaten!

Niet alleen is lekkage uiterst ongewenst, het kan ook gevaarlijk zijn. Zo kan waterlekkage in de meterkast komen, waardoor er kortsluiting kan ontstaan. Een lek kan ook de muren of de gehele constructie van een huis onherstelbaar beschadigen. Er kan schimmel ontstaan doordat de constructie een lange tijd vochtig is. Schimmel is niet alleen moeilijk te verwijderen; het is ook erg gevaarlijk voor de gezondheid. Kortom, een lekkage in huis moet altijd aangepakt worden.

Ben ik verzekerd voor lekdetectie kosten?

In de meeste gevallen dekt de opstalverzekering de kosten voor het opsporen van lekkage. Dit wordt ook wel lekdetectie genoemd. Bij het opsporen van lekkage in de woning wordt aangeraden om een lekdetectierapport op te laten stellen door de loodgieter. 

Een lekdetectierapportage vergemakkelijkt het aanvraagproces voor vergoedingen. Verzekeringsmaatschappijen worden vaak blij van deze rapportages, omdat er direct inzicht ontstaat in de schade en kosten. Deze rapportages worden vergoed door de verzekering. Onze loodgieters zijn ook direct geholpen met deze rapportages,  omdat ze direct weten waarmee ze aan de slag kunnen gaan.

Heeft u gevolgschade na een lekkage?

De door de lekkage veroorzaakte gevolgschade wordt veelal gedekt door de opstalverzekering of inboedelverzekering. Indien je de lekkage wil laten repareren, is het verstandig om de lekkage professioneel op te laten sporen door een ervaren loodgieter. Vergeet daarbij geen lekdetectierapport aan te vragen. Dit rapport zal ervoor zorgen dat de gevolgschade van lekkage makkelijker vergoedt wordt.

Wil je lekdetectie professioneel en vakkundig laten uitvoeren, volledig gedekt door de verzekering

Elk geval blijft uniek. Vul dus het contactformulier in voor persoonlijk advies en wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur vrijblijvend contact met je op.

Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 een offerte aanvraag, krijg je dezelfde dag nog antwoord.

 

Wat zijn de lekdetectie werkgebieden?

Lekdetectie regio Rotterdam.

Lekdetectie regio Utrecht.

Lekdetectie regio Den Haag.

Lekdetectie regio Amsterdam.

To detect a leak, our plumbers use the newest and most advanced equipment. It’s that advanced, we are at liberty to say that it’s high quality equipment. 

The used equipment makes sure we can spot any leak. We use thermographic infrared camera’s, advanced moist measurement equipment and water pressure equipment. Because of the tools we use, there won’t be any damage to your pipes, sewage or your home in general.

In most cases we can repair the leak immediately. We do this at a price that we discuss with you in advance, so there are no unexpected costs.

In case we can’t fix the leak immediately, we will make sure you’ll receive a quote before the end of the day.

 

Wat kost een lekdetectie?

Met Spoed een Lekdetectie vandaag nodig!

Is er sprake van een gesprongen leiding? Lekkage die direct opgelost moet worden?

Neem direct contact met ons op!

Lekkage opsporen zonder schade!

Onze loodgieters gebruiken voor het opsporen van een lekkage de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, waarmee alle lekkages snel en vakkundig gevonden worden. Wij maken gebruik van thermografische infraroodcamera’s en geavanceerde vochtmeters, waardoor wij de lekkage kunnen opsporen zónder schade aan te brengen aan de leidingen of de woning. 

In de meeste gevallen kunnen wij de lekkage direct repareren. Dit doen wij tegen een prijs die wij vooraf met je bespreken. Er is dus geen sprake van onverwachte kosten. 

Mocht de lekkage niet direct gerepareerd kunnen worden, zorgen wij er dezelfde dag nog voor dat je een offerte met volledige prijsopgave ontvangt. 

Heb je lekkage in je woning? Vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen 45 minuten contact met u op.

Thermografische lekdetectie Lekdetectie infrarood Amsterdam lekdetectie Rotterdam lekdetectie Den Haag lekdetectie utrecht loodgieter-vandaag
Thermografische lekdetectie Lekdetectie infrarood Amsterdam lekdetectie Rotterdam lekdetectie Den Haag lekdetectie utrecht loodgieter-vandaag
Richard van de Berg
Richard van de Berg
Read More
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Read More
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Read More
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Read More
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Read More
Snelle reactie