Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Huur een professionele Ontstoppings in Rotterdam. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Lekdetectie

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Verstopte afvoeren zijn een enorm ongemak omdat ze de voltooiing van dagelijkse taken vertragen, ongewenste resten achterlaten en een reeks andere problemen veroorzaken. Dus, wat is de oplossing?

Ontstoppingsbedrijf Loodgieterswerk levert kwaliteitsservice, snelle reacties en effectieve resultaten. Wij leveren onze diensten in Rotterdam. Onze service is gegarandeerd, dus u kunt gerust zijn wanneer u voor onze loodgieters kiest om een ​​afvoer te ontstoppen. We werken rond uw schema en nemen de tijd om u te helpen uw probleem op te lossen. Ontstoppingsbedrijf levert vakkundige rioolreiniging voor huishoudens en bedrijventerreinen in Rotterdam, hoe klein of groot ook de problemen met uw afvoer.

Vergroot uw gemak, laat een buitenkraan plaatsen door een professionele loodgieter!

Ontstoppingsdiensten Rotterdam

Loodgietersspecialisten van Ontstoppingsdiensten zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar voor routineonderhoud van de riolering, noodafvoerreiniging en rioolreiniging. Wij reinigen vloerafvoeren, regenpijpen, regenafvoeren, rioolafvoeren en andere afvoeren.

Bedrijf ontstoppen, een gerenommeerd rioolreinigingsbedrijf, is toonaangevend in de branche door meer rioleringen te reinigen en meer rioolreparaties uit te voeren dan enig ander bedrijf in Rotterdam. Onze loodgieter kan u helpen met elk type verstopte afvoer en elke rioolreiniging. Onze loodgieters behandelen verstopte keukenafvoeren, verstopte badkamerafvoeren, verstopte buitenafvoeren en verstopte rioolleidingen 24 uur per dag, zeven dagen per weekBedrijf ontstoppen

Spoedgeval?Ontstoppingsdiensten Rotterdam?

Neem nu contact op!

De oorzaak identificeren

Het kan moeilijk zijn om afvoeren te ontstoppen als u het probleem niet kunt zien. Daarom bieden we CCTV-inspecties om de positie van uw verstopping veilig te lokaliseren en eventuele afvoerschade te onderzoeken.

Een onaangename geur rond de afvoer, borrelende geluiden, verzakkingen en zichtbare beschadigingen zoals scheuren, hoge waterstanden, opsijpelend rioolwater via afvoeren en symptomen van plaatselijk vocht zijn allemaal indicaties dat uw afvoer verstopt zit. Als u een van deze problemen heeft gezien, is het zeer waarschijnlijk dat u de afvoer wilt ontstoppen en een afvoerontstopping van een plaatselijk afvoerreinigingsbedrijf wilt.

Afvoerreiniging voor verstopte of langzame afvoeren

Als uw afvoer niet meer zo goed loopt als vroeger, is dit een duidelijke indicatie dat u een verstopte afvoer moet ontstoppen. Dit is een significant signaal van een systeemprobleem. Mogelijk hebt u dit probleem met meerdere armaturen. Stel dat je een toilet en een bad in je badkamer hebt, evenals een gootsteen. In deze situatie is het een goed teken dat het probleem dieper in de lijn van uw afvoersysteem zit. Het kan een primaire afvoerobstructie zijn die moet worden behandeld. We hebben meerdere keren te maken gehad met een verstopte hoofdafvoer en zijn redelijk bedreven in het snel oplossen ervan.

Onze afvoerreinigingsdiensten kunnen verstopping van leidingen worden verwijderd

 • Spoelbakken (bijv. keuken, badkamer, wasplaats)
 • Gemeenschappelijke afvoeren (bijv. badkuip, douche)
 • Hoofdafvoer & rioolleiding
 • Overal waar je een afvoer hebt!
 • Kelderafvoeren
 • Toiletten

Kelderafvoeren

Wat is er erger dan naar de kelder te gaan en enkele centimeters water op de vloer te vinden, je bezittingen te vernietigen en misschien langdurige schade aan je eigendom te veroorzaken? Laat het niet zover komen; neem contact met ons op om de verstopte afvoeren van uw kelder te laten reinigen.

Toiletten

Een verstopt toilet is misschien wel het meest voorkomende verstopte toilet waar wij in Rotterdam mee te maken krijgen. Het kan een groot probleem zijn, vooral als je maar één badkamer hebt. Als de plunjer niet voor u werkt, neem dan contact met ons op.

Spoelbakken

Gootstenen, zoals toiletten, raken dagelijks verstopt door voedselverspilling en kunnen moeilijk zelf schoon te maken zijn. Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Drain & Plumbing het probleem oplossen in plaats van te speculeren en verdere schade te riskeren.

Douches

Haar, vuil en zeepresten zijn allemaal dingen die regelmatig door de afvoer in uw douche terechtkomen en uiteindelijk een verstopping veroorzaken.

We gebruiken deze manier om te ontstoppen in Rotterdam

Afvoer Slangen

Afvoerslangen is een effectieve manier van afvoerreiniging die het beste is voor hardnekkige en grotere afvoerobstructies. Een enorme afvoerslang kan ver in uw afvoerleiding reiken en de verstopte in kleinere stukjes losmaken. Om de afvoerreinigingsprocedure af te ronden en eventuele achtergebleven deeltjes te verwijderen, kan waterstraalreinigingstechnologie worden gebruikt. Bewoners van Rotterdam kunnen bij ons terecht voor riool- en rioolreiniging; neem dan direct contact met ons op om uw riolering door ons te laten verzorgen.

Snel afvoeren ontstoppen met Hydro-Jetting

Hydrojet-reiniging is een veelgebruikte methode om zeer hardnekkige afvoerverstoppingen te verwijderen. Vanwege de grotere diameter van de afvoerleiding en het risico van ophoping, wordt deze meestal gebruikt in commerciële of industriële omgevingen. Hydrojetting is een snelle en effectieve manier om afvoeren en andere leidingen op te ruimen. Hydrojetting vereist iets meer apparatuur dan drainslangen. Het is echter de meest effectieve manier om verstoppingen en vuil uit pijpleidingen te verwijderen. De buis wordt ingebracht met een specifiek gereedschap. Deze apparatuur blaast en schuurt de binnenkant van de pijp met water onder hoge druk

Waarom voor ons kiezen?

 • Schattingen voor het werk
 • Concurrerende prijzen
 • Jarenlange ervaring & kennis
 • Gecertificeerde ingenieurs voor snelle respons
 • Op vrachtwagen gemonteerde zuig- en spuitunits
 • 24-uurs nooddiens
 • Straatwerken geaccrediteer
 • Geweldige klantenservice!