Loodgieter voor uw rioolprobleem nodig?

Onderwerpen

Specialisme

Hulp nodig?

Rioolprobleem

Uw gootsteen ontstoppen?
Zit uw gootsteen verstopt? Wij lossen dit soort riool problemen vakkundig, snel en voordelig voor u op! Neem direct contact met ons op, ook kunnen wij u adviseren hoe in de toekomst dit soort rioleringsproblemen te voorkomen .

9 van de 10 keer is dit probleem al binnen het eerste uur opgelost. 

Uw toilet ontstoppen?

Heeft u last van een verstopte toilet/WC? Wij lossen dit rioolprobleem vakkundig en goed voor u op! Neem snel contact met ons opnemen, ook kunnen wij u adviseren hoe in de toekomst dit soort rioleringsproblemen te voorkomen .

Uw afvoer ontstoppen?

Zit uw afvoer verstopt! Dat kan natuurlijk iedereen gebeuren! Gelukkig bent u bij Loodgieter Vandaag op het juiste adres. Onze loodgieter lost dit rioolprobleem dagelijks snel op voor veel van onze klanten.

Riolering verstopt?

Is uw Riolering verstopt! Dit is de meest vervelende verstopping. U kunt dan niet naar het toilet, douchen of uw handen wassen! Onze Loodgieter lost dit rioolprobleem dagelijks voor vele klanten op.

Reinigen van de Riolering?
Veel van onze klanten laten hun Rioolleidingen, pvc-afvoeren en riolering preventief reinigen. Hierdoor heeft u veel minder risico op een onverwachte en vervelende verstopping. Voorkomen van een rioolprobleem is sowieso altijd beter dan genezen. Wij adviseren dan ook graag om dit dan ook minimaal 1 keer per jaar te laten doen. Het kost dit ook veel minder!
In de meeste gevallen komt een riool verstopping op een ongewenst moment. Een toilet bezoek zit er dan even niet in, een douche of een bad nemen is Douchen, handen wassen, of even de vaatwasser aanzetten kan dan ook niet. Een kleine verstopping kunt u meestal zelf verhelpen op de ouderwetse manier met een plopper, maar een grote verstoppingen is. Dat is echt werk voor een specialist.

Richard van de Berg
Richard van de Berg
Lees verder
Zeer tevreden over de adequate aanpak bij lekkage die ontstaan is door een fout van mijn vorige loodgieter. Fijn dat dat jullie zo snel konden helpen!
H.legardiner
H.legardiner
Lees verder
Ideale dat meerdere specialisten tegelijk ingezet konden worden voor mijn renovatie project. Hierdoor kon de woning op tijd opgeleverd worden voor verkoop! Veel dank!
Julia Prenger
Julia Prenger
Lees verder
Loodgieter was wel iets later, maar de lekkage is vakkundig opgespoord gerepareerd. Nog steeds droge voeten in de keuken 😊
M. Somers
M. Somers
Lees verder
Top service! Direct contact en overleg over over de kosten. Geen verassingen achteraf.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Snelle reactie

Veelgestelde vragen

Starttarief €99- inclusief btw geen extra kosten

1e uur  € 99,00- 
daarna €72,60 per uur

Geen Voorrijkosten

Avondtarief 
Na 18:00  150%

Weekendtarief per uur
zaterdag  %150  |   zondag 200%

 

Bij de meeste opdrachten zijn de materiaalkosten meestal niet meegerekend. Niet bij elke reparatie zijn materialen nodig. 
Wij informeren je vooraf over de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Spoedmelding  |  > 30 min
Bel direct :  085 – 060 10 16
Bij ernstige spoed kunnen we binnen 30 minuten op locatie zijn. De snelheid waarop we bij je zijn hangt wel af van de locatie, tijdstip van de melding en beschikbare loodgieters in de buurt.

Gewone melding  |  Dezelfde dag
In 78% van gevallen zijn onze loodgieters dezelfde dag op locatie. Start direct een WhatsApp chat voor informatie & afspraak inplannen. 

Indien gewenst kan de loodgieter contact met je opnemen voor hij aankomt.  Je kan dit aangeven tijdens het maken van een afspraak. 

Start direct een WhatsApp Chat om de mogelijkheden te bespreken.

1 .  Contact opnemen
Neem contact op met onze klantenservice.

Bel:         085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat

2. Afspraak inplannen
Onze klantenservice bespreekt graag de opdracht met je en zal een afspraak inplannen op een door jou gewenst tijdstip.

3. De loodgieter bij u langs
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip arriveert de loodgieter bij jou thuis. De vooraf met de klantenservice besproken klus zal door hem worden uitgevoerd.  

– Of – 

Online offerte aanvragen
Vraag een offerte aan via deze pagina vóór 14:00 en ontvang de zelfde dag nog de prijsopgave!

Betaling per pin of overboeking
Na afronding van de werkzaamheden rekenen onze loodgieters direct met je af. Wel zo gemakkelijk! Uiteraard ontvang je ook een factuur per e-mail. 

Bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice:
Bel:    085 – 060 10 16
Chat via WhatsApp Chat