Buitenkraan aanleggen in Amsterdam

Huur een professionele loodgieter in Amsterdam in. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Lekdetectie

Buitenkraan aanleggen in Amsterdam​

Een buitenkraan aanleggen in Amsterdam is dan misschien niet bijzonder urgent, maar wel handig om te hebben. Installatieklussen in Amsterdam vereisen echter een nauwgezette planning, omdat veel mensen een buitenkraan in hun tuin willen installeren.

Wil jij ook een buitenkraan in je tuin of op je balkon? Heb je een andere installatieklus of zijn er andere (dringende) loodgieterswerkzaamheden? Neem dan contact op met de locatie Amsterdam van Loodgieter-Vandaag. Dankzij de vele loodgieters die voor ons werken, kunnen we ervoor zorgen dat er binnen de kortste keren een loodgieter in Amsterdam bij jou voor de deur staat om jouw loodgieterswerk uit te voeren!

De loodgieters die werkzaam zijn bij Loodgieter-Vandaag worden vooraf gescreend en zijn vakbekwaam, gespecialiseerd en buitengewoon kundig. Dat zorgt ervoor dat klussen binnen enkele uren of zelfs minder uitgevoerd kunnen worden. Dankzij de kennis en expertise van onze loodgieters zijn zij regelmatig zelfs sneller dan gemiddeld klaar. Dat is zowel voor jou als voor ons gunstig!

Vergroot uw gemak, laat een buitenkraan plaatsen door een professionele loodgieter!

Redenen om een buitenkraan aanleggen in Amsterdam door een ervaren loodgieter te laten doen​

Wanneer je een buitenkraan gewend bent, wil je niet anders meer. Die extra kraan voor tuinwerkzaamheden is iets wat weinig mensen meer kunnen missen. Maar soms is een buitenkraan aan vervanging toe, bijvoorbeeld wanneer de kraan niet goed onderhouden is.

Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat je geen buitenkraan in je tuin of buitenkraan op het dakterras hebt. Wij raden iedereen een buitenkraan aan, omdat dit het buitengemak erg vergroot. 

Een buitenkraan aanleggen in Amsterdam is niet het makkelijkste wanneer het gaat om loodgieterswerk. Buiten de kennis en expertise die noodzakelijk is, moet het ook voldoen aan de richtlijnen van de bouwvoorschriften. De ervaren loodgieters in Amsterdam die aangesloten zijn bij Loodgieter-Vandaag zijn op de hoogte van deze richtlijnen en werken ook volgens deze bouwvoorschriften. Door ons in te schakelen, weet je zeker dat een buitenkraan aanleggen in Amsterdam op vakkundige en professionele wijze gebeurt.

Spoedgeval? Een buitenkraan aanleggen in Amsterdam?

Neem nu contact op!

buitenkraan aanleggen in Amsterdam

Hoe kan Loodgieter Vandaag helpen in Amsterdam?

Bij Loodgieter-Vandaag werken veel gespecialiseerde, gediplomeerde en vakbekwame loodgieters. Onze loodgieters hebben daarnaast verschillende specialisaties, waardoor wij altijd de beste loodgieter in Amsterdam naar jouw klus kunnen sturen. Dankzij een uitgebreid scala aan kundige en professionele loodgieters kunnen wij je snel helpen. Onze loodgieters helpen je bij het repareren, vervangen of installeren van een gloednieuwe buitenkraan. Deze buitenkranen voldoen aan de nieuwste normen en eisen.

Onze loodgieters in Amsterdam hebben jarenlange ervaring. Deze ervaring zorgt ervoor dat een project snel uitgevoerd kan worden, maar de ervaring zorgt er ook voor dat onze loodgieters vaak verder kijken dan loodgieters met minder ervaring. Zo kijken zij bijvoorbeeld direct naar bronnen die later problemen kunnen veroorzaken. Hierbij kan je denken aan problemen die vocht kunnen veroorzaken. 

Hulp nodig met loodgieterswerk? Een buitenkraan aanleggen in Amsterdam? Neem contact met ons open stel je vraag aan onze experts in Amsterdam. Wij helpen je graag verder.

Een buitenkraan aanleggen in Amsterdam

In de meeste tuinen is het installeren van een buitenkraan voor onze loodgieters gespecialiseerd werk, maar door de veelvoud waarin zij dit doen, eenvoudig werk. Het boren van een gat in de buitenmuur om de buis op te nemen is echter een uitdagend aspect. Dit is echter niet altijd noodzakelijk. Het is namelijk ook mogelijk om de buitenkraan aan te sluiten op de buitenmuur van een keuken. Het hoofdwater stroomt namelijk meestal naar de koude kraan in de gootsteen. De buitenkraan zal dan aangesloten moeten worden op het waterleidingnet in plaats van op een tank of zwaartekrachtstoevoer. Alleen op deze manier krijg je de juiste waterdruk aan het uiteinde van de leiding. 

Een buitenkraan aanleggen in Amsterdam is in de meeste woningen over het algemeen eenvoudig. Het meest uitdagende aspect is echter het boren van het gat in de buitenmuur om de buis op te nemen. Het is over het algemeen eenvoudiger om de buitenkraan aan te sluiten op een buitenkeukenwand, aangezien het hoofdwater meestal naar de koude kraan in de gootsteen stroomt. Om de juiste waterdruk aan het uiteinde van de leiding te krijgen, zal de kraan aangesloten moeten worden op het waterleidingnet, niet op een tank of zwaartekrachttoevoer.

Voorwaarden voor de buitenkraan installatie

Een buitenkraan aanleggen in Amsterdam moet volgens bepaalde richtlijnen en bouwvoorschriften. Deze voorschriften zijn bepaald en opgesteld om de veiligheid en werking van de buitenkraan te garanderen. Deze regels bepalen behoorlijk wat dingen, namelijk:

  • De kraan van de inline-servicekleppen moet kunnen worden geïsoleerd met behulp van een inline-afsluitklep, zoals een inlinekraan of serviceklep.
  • Er dient een terugslagklep in het leidingwerk te worden gemonteerd. Deze klep voorkomt dat het water terugkeert naar de toevoer van het huiswatersysteem als er sprake is van onderdruk. Het standaardapparaat hiervoor is een dubbele terugslagklep die bestaat uit twee veerbelaste terugslagkleppen.
  • Sommige buitenkranen hebben een ventiel nodig.
  • In de winter, als de kraan niet wordt gebruikt, is het noodzakelijk om het water uit de leidingen af te voeren.
  • Het thermische isolatiemateriaal wordt, indien noodzakelijk, tegen de buitenleidingen worden geplaatst.
  • Het leidingwerk en de kraan moeten worden geaard om ervoor te zorgen dat de kraan niet als elektrisch gevaarlijk wordt beschouwd. Dit is erg belangrijk!